Літній табір МАРЦИПАН

 

Вибір Країни 2016
Всеосвіта

Мотиваційна зустріч зі студентами готельно-туристичного напряму

23 травня 2019 року у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу відбулася мотиваційна зустріч зі студентами готельно-туристичного напряму представника управління туризму Львівської обласної державної адміністрації Якушевої Марини Олексіївни

Детальніше...

Кращі інтелектуали

16 травня 2019 року відбулися заключні змагання Ювілейного ХХ чемпіонату з інтелектуальної гри «Брейн-Ринг» серед учнівської молоді ЗПТО міста Львова та області. Змагання проходили на Високому замку у Львівському вищому професійному училищі технологій та сервісу, за адресою вул. Кривоноса, 18.

Детальніше...

Зустріч з роботодавцями готельно-ресторанної галузі в рамках українсько-німецького проекту

Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу (ЛПКГТРС) 16 травня 2019 року приймав делегацію з Німеччини в рамках співпраці Торгово-промислової палати міста Ерфурта (ТПП Ерфурт), Німецько-українського освітнього центру (НУОЦ) та Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу (ЛПКГТРС).

Детальніше...

Львівський професійний коледж зустрічає німецьку делегацію

14 травня 2019 року Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу з офіційним візитом відвідала делегація з Німеччини у складі Президента ТПП (Торгово-промислової палати міста Ерфурта) ДітераБаугауза, Генерального директора ТПП професора ГеральдаГруссера.

Детальніше...

Участь у ІІ Форумі професійної освіти

Львівський професійний коледж готельно-туристично та ресторанного сервісу 18 квітня 2019 року взяв участь у ІІ Форумі професійної освіти, який відбувся у виставковий центр «Південний-EXPO».

Детальніше...

«І буде правда на землі…»

14 березня 2019 року у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу Голець І.М., викладач української мови та літератури, організувала та провела Шевченківський вечір «І буде правда на землі…», присвячений 205-ій річниці від дня народження Великого Кобзаря. Метою заходу було показати, в чому феномен великого митця, ознайомити з поезією Тараса Шевченка, зосередити увагу слухачів на тому, наскільки твори Кобзаря актуальні сьогодні,сприяти вихованню в учнів національної самосвідомості, гордості за Україну, за її народного генія та Пророка.

Детальніше...

Участь в XIII-ї Національної методологічно - наукової та предметної конференції «Масаж є викликом для сучасної медицини та косметології. Квітень 2019р.» організований Вищою школою бізнесу і наук про здоров’я-Медик, м. Лодзь (Польща) Wyższa Szkoła Biznesu

02-05 квітня 2019 року делегація Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу у складі методиста Ірини Кондратюк, викладача економічних дисциплін Ірини Стасів, та викладача економіки Ольги Богоніс, відвідали з дружнім візитом Вищу школу бізнесу і наук про здоров’я-Медик в м. Лодзь (Польща) (Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi).

Детальніше...

ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О Львівської області з професії «Кухар» на базі Львівського професійного коледжу

28 березня 2019 року на базі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О Львівської області з професії «Кухар».

Детальніше...

Урок - Подорож до країн Туманного Альбіону «Велика Британія одним поглядом» Віртуальний туризм. “GREAT BRITAIN AT A GLANCE”

14 лютого 2019 дружня компанія студентів Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу, груп 3.72,3.83.2.82,2.91,2.33,3.74,1.12, та викладачів коледжу, відправилися у захоплюючу віртуальну мандрівку до країн «Туманного Альбіону».

Детальніше...

“The Art of Table Setting” Професійне шоу з сервірування тематичних столів

Сервіровка столів - завершальний етап підготовки торговельного залу до прийому відвідувачів. Сервірування столу це не просто підготовка його до сніданку, обіду, вечері або чаю. Це свого роду мистецтво, що більшою мірою залежить від смаку людини, яканакриває стіл, а не від його фінансових можливостей.

Детальніше...