Літній табір МАРЦИПАН

 

Вибір Країни 2016
Всеосвіта

15-16 жовтня 2018 року у Львівському коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу пройшов кулінарний конкурс «Кращі кулінари-2018»

Кулінарний конкурс «Кращі кулінари 2018» є одним із провідних кулінарних фестивалів, що відбувається у нас щорічно і вже став доброю професійною традицією.

Особливо приємно і почесно, що дійство відбувається спільно з Асоціацією кулінарів «Західна шеф-група».

Очевидним на сьогодні є те, що в країні активно розвивається гастрономічний напрямок діяльності, саме тому саме наш Конкурс проводився з метою виявлення та підтримки обдарованої молоді, інтеграції кулінарного мистецтва України в міжнародний культурний простір, відродження і розвитку української кухні.

Завданнями конкурсу були:

  • Визначення кращих кулінарів коледжу;
  • Пропаганда новітніх харчових технологій та організації обслуговування;
  • Розвиток творчих підходів до кулінарії;
  • Популяризація кулінарних професій.

Наш конкурс відбувався у 2 етапи:

  • 16 жовтня 2018 р. – відбувалися конкурси «Авторська страва» та «Шоу віртуозів нарізки».
  • 17 жовтня 2018 р. – командна робота студентів за версією «Чорний ящик».

Усі члени професійного журі були особливо чуйними цього разу, радили, допомагали, одним словом, не залишалися байдужими.

Протягом двох днів з нами працювали:
Голова журі – Сергій Совенко, учасник правління Асоціації кулінарів «Західна шеф-група» Україна, засновник та учасник правління Українського кулінарного союзу та бренд шеф-кухар асоціації кулінарів «Західна шеф-група».
Члени журі:

  1. Руслан Сорочинський, бренд-шеф ресторану «Park. Art of Rest»
  2. Олександр Чернишенко, шеф-кухар «Ресторації Бачевських»
  3. Андрій Лапан, шеф-кухар ресторану «Рамада»
  4. Геннадій Панов, шеф-кухар паб «Хаус»
  5. Андрій Слонопас, шеф-кухар винотеки-бутіка «Прага».
  6. Гудима Андрій, бренд-шеф львівської мережі ресторанів «Ореn».

Кулінарний конкурс «Кращі кулінари 2018» склав враження добре підготовленого, з талановитими, допитливими та творчими учасниками, де яскраво виявилося професійне зростання і учасників, і самого конкурсу.

ПЕРЕМОЖЦІ КОНКУРСУ:

Дипломом ІІІ ступеня і бронзовою медаллю нагороджені:

  • Мурга Василь, 2.92
  • Кудь Олена, 2.94
  • Марців Андрій, 3.68
  • Бендина Віталій, 3.70
  • Корлат Андрій, 2.86
  • Ільба Андрій, 3.69

Дипломом ІІ ступеня і срібною медаллю нагороджені:

  • Ящишин Марія, 3.68
  • Совик Катерина, 2.87
  • Кутянська Ірина, 2.87
  • Савчук Юрій, 3.71
  • Мацкевич Андрій, 3.71
  • Кришталь Мар’яна, 3.68

Дипломом І ступеня і золотою медаллю нагороджені:

  • Середюк Юрій, 3.68
  • Кабан Наталія, 3.68
  • Солоп Оксана, 2.84
  • Григорович Анастасія, 2.87
  • Данилко Ольга, 3.69.

Вітаємо всіх учасників та переможців Конкурсу! Бажаємо успіхів, творчого натхнення, професійного зростання і ніколи не зупинятися на досягнутому!

ПОЛОЖЕННЯ про кулінарний конкурс

Правила проведення кулінарного конкурсу «Кращі кулінари 2018»

АНКЕТА учасника конкурсу «Кращі кулінари-2018»

Кондратюк І.В., методист